Yeni bir Önerii.

MAJOR 9 Tem 2024 14:41 80

Merhabalar, sunucuya başlayalı 2 gün oldu çok güzel gelişmekte olan yeni bir server. Fakat birkaç eksiğinin olduğunu düşünüyorum. 

/market sisteminin daha gelişmesi lazım çok kısıtlı eşyalar var. Mesela bloklar kısmında çok az blok var biraz daha blok eklenebilir dekorasyon amaçlı yada kullanım amaçlı blok eklenmeli. 

Leveller çok yüksek serverin yarısı normal oyuncu bi rank sistemi gibi birşey gelse ada leveine göre isim verse ÖRNEĞİN: ada leveli 1k ve  üstü (Rakamlar size kalmış sadece örnek) kişilere YeniNaga gibi bir rank sistemi gelebilir. ve o rank sistemine görede /kit gelebilir.. [Ad ve Level sizin bileceğiniz iş ben sadece örnek verdim]

Bana göre Vipler pahalı Normal vip 50-60 TL olsa ve özellik olarak çok birşey değilde sadece /fly ve /kit eklenebilir.. Yani kısacası VİPler pahalı Biraz Ucuzlarsa Çoğu kişinin alacağını düşünüyorum..

Sitenin Mağazası kısıtlı. Yani ada leveli kasmak için kullanılan eşyalar sitenin Mağazasındada satılabilir. Oyun parası satılabilir. Kısaca sitenin mağazası geliştirilmeli ve çeşitlilik olmalı.

Uzun süre Minecraft oyuncusu olarak 2 günde deneyimlerim bunlar. Server daha çok yeni ilerde daha çok kişiye ulaşacağına ve gelişeceğine inanıyorum ve severek oynuyorum.

Önerilerimi dikkate alırsınız umarım. İyi günler İyi oyunlar..

9 Tem 2024 14:41
KINGXIEJ_
KINGXIEJ_
Sunucu Sahibi

Teşekkür ederiz önerileri ve eleştirileri günlük olarak değerlenidiriyoruz,dediklerinizi düşüneceğiz.

9 Tem 2024 15:40
Mesaj yazabilmek için giriş yapmalısınız.